Bli frivillig i dag

Som frivillig går du inn i en meningsfull tjeneste som betyr svært mye i mange menneskers liv. Ingen av våre frivillige er like, men alle er lyttende mennesker, som ved sitt nærvær på telefon, chat eller mail, gir håp når livet utfordrer. Som frivillig får god opplæring i forkant.


Vi krever ingen spesifikk relevant erfaring fra våre frivillige. Vår opplæring er såpass grundig at alle frivillige kommer ut av innføringskurset godt rustet til å svare på samtaler i krisetjenesten. Det eneste vi krever av deg er at du ønsker å lytte til de som trenger å snakke, og kan møte alle som tar kontakt med respekt og forståelse. Frivillig arbeid i alltidhjelp.no har et alderskrav på minimum 18 år.


Alltidhjelp baserer seg på digital frivillighet. Vårt digitale senter består av et digitalt samlingsrom, hvor du alltid har noen å snakke med fra organisasjonen.  Gjennom vårt digitale samlingsrom foregår både opplæring og tildeling av vakter. Vi hjelper deg med å sette opp og kvalitetssikre PC og de programmene du trenger.


Vi har også behov for frivillige til andre funksjoner i organisasjonen. Grafisk design, stand på skoler, videoproduksjon og SOME-produksjon. Ta kontakt om du kan bidra på disse områder.

 
 
 
 
 
unsplash